Memoriál Jindřicha Valhy - K.Vary

06.02.2012 07:59

První žebříčkový turnaj v novém roce bohužel nezastihl většinu našich závodníků zrovna v nejlepší formě. Z chlapců zaslouží pochvalu snad pouze Jirka V., a to za svůj bojovný výkon v eliminaci. Jedno vítězství ve skupině, které předvedli spolu s Jirkou i Roman a Ondra, je opravdu málo. Konečné 27. místo Jirky, 29. Romana a 31. Ondry (z 35 účastníků) jsou hluboko pod jejich možnostmi.

Svůj první turnaj v kariéře odšermoval celkem slušně Vašek B. - sice bez vítězství ve skupině, ale dvě tam byla "na spadnutí". Umístil se na 34. místě a jeho výkon byl zcela srovnatelný s našimi zkušenějšími závodníky.

Naštěstí naši pošramocenou reputaci (i tentokrát) trochu zachránila děvčata. I když obě startovala o jednu věkovou kategorii výše, tak své starší soupeřky řádně potrápila - Áňa 3V / 1P, Áďa 2V / 3P ve skupině. Áďa sice skončila poražena hned v první eliminaci, ale konečné 19. místo je mezi 23 staršími žačkami velmi slušné. Áňa měla do 16 volný los a v boji o 8 porazila ve vyrovnaném zápase Špatenkovou z Olomouce. Její další soupeřka v boji o 4 - Eliška Nevosadová (SC Praha), již ale byla nad její síly. Sedmé místo v konečném pořadí je však super!

Kompletní výsledky na: www.okpb.cz/serm/