Plzeňský kordík 2013

05.03.2013 07:59

Série turnajů mini žáků pokračovala tuto neděli turnajem v Plzni. Na startu se sešlo 22 chlapců a 6 děvčat. Po dvou kolech společné soutěže následovala přímá eliminace až do finále. Pořadí děvčat pak bylo stanoveno samostatně. Za náš klub v turnaji startovali Evička, Anetka, Petr, Vojta, Matyáš, Fanda, Ondra a Vašek.

Z děvčat se tentokrát více dařilo Evičce, která se mezi děvčaty probojovala na skvělé 2. místo, když během turnaje porazila i mnohem statnější chlapce. Anetka bojovala tak, jak ji známe - jako dračice, ale stačilo to tentokrát bohužel "až" na 5. místo.

Mezi clapci výborně rozjeli soutěž Vašek s Fandou - po dvou kolech Vašek pouze 1P a Fanda bez porážky. Vašek pak prohrál až v boji o čtyřku a Fanda to dotáhl až do finále, kde podlehl 10:12 borci z Litoměřic.  Z ostatních zaslouží obrovskou pochvalu zejména Vojta, který do druhého kola vletěl jako uragán, smetl z planše téměř všechny své soupeře a výrazně tak poskočil v pořadí.

V soutěži chlapců jsme obsadili: Matyáš 18., Petr 16., Vojta 14., Ondra 10., Vašek 5. a Fanda 2. místo.

 

Děkuji všem závodníkům za vzornou reprezentaci a předvedené výkony, Milošovi a Líbě za kaučování, Aničce za foto a video dokumentaci, rodičům závodníků za podporu a MÚ v Bělé p. B. za bezúplatné zajištění dopravy na turnaj.

MC