Teplický kordík 2013

20.10.2013 11:20

 Hned se třemi medailemi jsme se vrátili z úvodního turnaje seriálu MČR v šermu kordem mini žáků a mini žaček, který se konal uplynulou sobotu v Teplicích.

Mezi 23 chlapci a děvčaty se nejlépe vedlo Fandovi, který v 2. ročníku Teplického kordíku neokusil hořkost porážky ani v jednom ze svých 13 zápasů a s přehledem v turnaji zvítězil. Na bednu se prošermoval i Matyáš, který za svůj bojovný výkon bral bronz. Pěkného výsledku také dosáhli i Vojta s Petrem - 5. a 6. místo je výborným startem do sezóny mini! Martin, který byl teprve na svých druhých závodech, se zatím rozkoukával - jedno vítězství ve skupině a bojovný výkon v eliminaci jsou ale rozhodně příslibem pro turnaje příští.

V soutěži děvčat se Evička probojovala na skvělé třetí místo! Škoda jen "zaváhání" v semifinále s polskou závodnicí - mohlo to být i lepší. Určitě má Evička i na víc! Teplický kordík byl prvním turnajem pro Toničku - bojovala jako lvice a v druhém kole dokonce dosáhla dvě vítězství. Diplom za osmé místo si proto právem zaslouží!

Podrobné výsledky na: www.okpb.cz/serm/

Fotogalerie na: serm-bela.rajce.idnes.cz/Teplicky_Kordik_2013-rajce

Díky všem rodičům našich mini žáků za podporu.

Šermu zdar!