Velká cena Dukly Olomouc 2012

14.03.2012 09:35

V neděli 11.3. pokračoval seriál turnajů Českého poháru v šermu kordem žáků a žaček v Olomouci. Na startu se sešla velmi slušná konkurence šermířů a šermířek nejen z ČR, ale i ze Slovenska a Polska. 

Mezi 56 chlapci náš oddíl reprezentovali Ondra, Roman, Jirka a poprvé i Patrik. Všichni čtyři postoupili z prvního kola do E64. Zde na sebe narazili Ondra s Jirkou. Ondra byl úspěšnější a postoupil jako náš jediný šermíř do E32. Zde však jeho cesta skončila na kordu Jurečky z SC Praha. Konečné umístění našich: Ondra - 24., Roman - 40., Jirka - 42. a Patrik 44.místo.

Oproti poslednímu turnaji v KV je to určitě posun k lepšímu, jen tak dále! Speciální pochvalu za výkon na svém prvním turnaji zaslouží Patrik!

 

Anička a Adélka nastoupily odpoledne k soutěži mezi 26 děvčaty. Ádě se bohužel nevyvedlo první kolo podle našich představ a do dalších bojů nepostoupila. Áňa šla s jedinou porážkou z 1.kola s volným losem do E16. Zde s přehledem přes H.Doškovou z Litoměřic postoupila mezi nejlepších 8. Prohrála až ve strhujícím boji o 4 s polskou reprezentantkou Elias. Konečné umístění našich: Anna - 7., Adéla - 23. místo.

Anička opět potvrdila, že dokáže výborně šermovat i se soupeřkami o jednu věkovou kategorii výše. Velká gratulace!

Podrobnější výsledky na: www.okpb.cz/serm/