Velká cena Ústí nad Labem 2013

18.02.2013 12:52

Seriál MČR mladších žáků pokračoval tuto neděli v Ústí nad Labem Velkou cenou 2013.

V soutěži chlapců nás mezi 39 mladšími žáky reprezentovali Víťa, Matyáš, Petr, Vojta a Fanda. Nejlépe se vedlo Víťovi, který se na svém prvním turnaji probojoval do E16. Vypadl až po vyrovnaném boji o finálovou osmičku s pozdějším bronzovým medailistou a obsadil tak pěkné 16. místo. Fanda výborně šermoval v obou kolech. Trochu nešťastně však prohrál o E16 a skončil na 19. místě. Matyáš těsně postoupil do E32, ale následující soupeř již byl nad jeho síly - 31. místo. Naši nejmladší - Vojta s Petrem, který byl navíc na svém prvním turnaji - bojovali statečně, ale na postup ze skupin to zatím nebylo. Obsadili 38. a 39. místo.

Děvčat se turnaje zúčastnilo 19. Dorotka bohužel doplatila na své slabší druhé kolo a zůstala tak před branami E16 - 17. místo. Evička podala v obou kolech vyrovnaný výkon, postoupila do E16. Zde již však na svou soupeřku nestačila a obsadila hezké 12. místo. 

Áňa ani tentokrát neokusila hořkost porážky a s přehledem v turnaji zvítězila!

 

Děkuji všem závodníkům za vzornou reprezentaci a předvedené výkony, Jirkovi za rozhodování, rodičům závodníků za podporu a MÚ v Bělé p. B. za bezúplatné zajištění dopravy na turnaj.

MC