WaveNet Cup - Karlovy Vary

15.05.2012 13:38

Turnaj v K.Varech byl posledním v seriálu MČR pro naše nejmladší šermíře před finálovým turnajem, který se uskuteční 16. a 17.6. 2012 v Bělé pod Bezdězem.

V soutěži chlapců nás reprezentovali Ondra, Vašek a Fanda. Z prvního kola postoupili tentokrát již všichni naši borci - Ondra a Vašek s 1V a Fanda se 2V. Do E32 bohužel postoupil pouze Fanda, který porazil jednoho z domácích šermířů v dramatické koncovce 15:13. V dalším zápase ale na svého soupeře nestačil a po prohře skončil na 31. místě z 52 startujících. 40. místo Ondry a 41. místo Vaška je však rozhodně také velkým zlepšením oproti poslednímu turnaji!

V kategorii děvčat za nás nastoupily Evička, Dorotka, Áďa a Áňa. Sítem prvního kola bohužel neprošla Evička. Ostatní naše děvčata s přehledem postoupila - Dora 3V, Áďa 4V, Áňa 5V. Dorotka i Áďa následně výborně zvládly své boje o E16, když Áňa měla volný los. Do finále se pak probojovaly Áďa s Áňou. Áně se navíc podařilo probít přes Doškovou a Saligerovou až do boje o 1. místo - zde však již nestačila na Špatenkovou z Dukly Olomouc a skončila na krásném 2.místě. 8. místo Ádi a 14. místo Dory jsou také vynikající a navíc určitě velkým příslibem pro soutěž družstev MČR!

Podrobnější výsledky na: www.okpb.cz/serm/